Ізраїль має намір помститися "Хізбаллі" за атаку на Голанські висоти.

Ізраїль має намір помститися "Хізбаллі" за атаку на Голанські висоти.
Новости Израиля
#TsAKhAL #Ізраїль #діти #жертви #пунш #УкраїнапроІзраїль #Хезболла

В Ізраїлі заявили про намір завдати «сильного удару» по організації «Хезболла» після того, як її звинуватили у вбивстві 12 дітей і підлітків під час ракетного обстрілу футбольного поля на Голанських висотах. Ізраїльське МЗС заявило, що ракета, яка вбила дітей, була іранською, і що «Хезболла» — єдина терористична організація, яка володіє такими ракетами.


За даними представника ізраїльських військових, експертиза показала, що по футбольному полю було запущено ракету Falaq-1 іранського виробництва. «Хезболла» визнала, що запустила таку ракету ізраїльським військовим штабом. У відповідь на це Збройні Сили Ізраїлю зробили удари по цілям «Хезболли» в Лівані.


Міністр оборони Ізраїлю Йоав Галлант заявив: «Ми сильно вдаримо по ворогові». Нагадаємо, що 27 липня стався удар «Хезболли» по спортивному майданчику у населеному пункті Маджаль-Шамс на Голанських висотах. Внаслідок цього інциденту загинули щонайменше 12 людей, а 34 отримали поранення.


Західні ЗМІ попереджали про можливу повномасштабну війну між Ізраїлем та «Хезболлою», у зв'язку з чим США запевнили Ізраїль у своїй повній підтримці у разі посилення конфлікту з ліванським угрупуванням.


 


Текст "Ізраїль має намір помститися "Хізбаллі" за атаку на Голанські висоти.з'явилися спочатку на Новини Ізраїлю Nikk.Agency НіКК: що нас зближує.

Поддержать материально на Patreon https://www.patreon.com/Nikk_Agency

https://news.nikk.co.il/
Следите за новостями Израиля на наших ресурсах:

Сайт - https://nikk.agency/

Telegram - https://t.me/NikkAgencyNikk

YouTube - https://www.youtube.com/c/NiKKagency

Страница Facebook - https://www.facebook.com/nikk.agency.il

Группа Facebook - https://www.facebook.com/groups/nikk.agency

Google News - https://bit.ly/Nikk_Google_News

#nikkagency

#ИтогиДняNikkAgency
https://nikk.agency/uk/izrail-maie-namir/

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

חשפניות למסיבת רווקים במרכז חשפניות במרכז

Интересный поворот: поспред Израиля в ООН Эрдан раскритиковал Россию за нападение на Украину (видео), а также за поддержку ХАМАСа